whiteTerug naar Home

Contact

De online theoriecursus van Wikitheorie; net zo effectief als een eendaagse theoriecursus?

Een theoriecursus maakt het eenvoudig om de theorie te leren voor je theorie-examen bij het CBR. We hebben het gehad over de impact van een eendaagse theoriecursus op de slagingskans. Naast een dagcursus kun je ook kiezen voor een online theoriecursus. Als jij je theorie nog moet halen, dan raden we je zeker een theoriecursus aan. Want wie heeft er nou zin en tijd om een saai theorieboek door te spitten? Tijdens een cursus leer je op een leuke manier de theorie van begin tot eind. Maar hoe weet je wat de beste keuze is voor jou? Dat weet je na het lezen van dit artikel. In dit artikel vertellen we je precies hoe de online cursus van WikiTheorie in elkaar steekt.

Theoriecursus van Wikitheorie

De theoriecursus van Wikitheorie is gebaseerd op de jarenlange ervaring van Nutheorie en is net zo effectief als een dagcursus. Het bijzondere aan Wikitheorie is dat het niet alleen om een video cursus gaat, maar dat je een pakket aanschaft waarbij je toegang krijg tot een volledige videocursus, een compleet e-book, heel veel oefenvragen en oefenexamens zoals bij het CBR. Zo ben jij optimaal voorbereid voor het echte theorie-examen.

Oefenen, oefenen en nog eens oefenen

De online cursus van Wikitheorie is meer dan alleen een videocursus. Je krijgt ook toegang tot heel veel oefenvragen zodat je goed kunt oefenen. Je kunt dan goed nagaan of je de stof echt goed begrepen hebt. Deze oefenvragen zijn, net als de videocursus zelf, verdeeld per hoofdstuk. Heb je moeite met een specifiek onderwerp? Dan kun je dus speciaal met dat onderwerp extra oefenen. Zo kun je gericht oefenen, zoveel je wilt!

Denk je dat je wel genoeg geoefend hebt en klaar bent voor het examen? Dan kun je je kennis testen door de oefenexamens te maken. Afhankelijk van het pakket dat je aanschaft krijg je toegang tot 3, 5, 10 of 15 oefenexamens. Deze examens zijn precies zo ingericht als de examens bij het CBR en zijn vergelijkbaar. Zo weet je precies wat je te wachten staat en ben je op en top voorbereid op het theorie-examen. Slaag je voor de oefenexamens, dan slaag je ook voor het examen bij het CBR. 

Voordelen van een online cursus

Het voordeel van de online cursus is dat je de cursus kunt volgen wanneer je wilt en waar je wilt. Vanuit je bed de theoriecursus volgen? Dat kan dus gewoon! De video’s zijn per hoofdstuk opgedeeld, dus je kunt zelf bepalen welk onderdeel je (terug) wilt kijken. Een ander groot voordeel is dat je de videocursus en het e-book met elkaar kunt afwisselen. Zo bepaal je zelf hoe je leert en waar je nog aandacht aan wil besteden. Als je de online cursus van Wikitheorie volgt, krijg je ook nog eens toegang tot heel veel oefenvragen en oefenexamens, wat je ook erg zal helpen met de voorbereiding. Maar ook tijdens de cursus zullen er veel vragen zoals bij het CBR theorie-examen behandeld worden.

Gratis online cursus

Zelf de videocursus meemaken? Bekijk hier de gratis demo van WikiTheorie. Je kunt een demo-video kijken, oefenvragen maken en een gratis oefenexamen maken. Zo krijg je een goed idee van hoe de online cursus eruit ziet. Meer gratis tips voor jouw theorie-examen? Check deze tips en instinkers. 

Wil jij de volledige cursus van Wikitheorie volgen? Alle theorie bij de hand hebben om te bekijken wanneer je wilt en heel veel oefenen? Bekijk dan hier de pakketten van Wikitheorie. Slaag ook snel en gemakkelijk voor je theorie!