Contact

back

Contact

Slaag snel en gemakkelijk voor het CBR auto theorie-examen!

Veelgestelde vragen voor Wikitheorie pakketten

Heeft u niet gevonden wat u zoekt?
Neem contact met ons op

Wat kan ik van de online theoriecursus verwachten?

Van de online theoriecursus kan je verwachten dat je volledig op de hoogte bent van de theorie en vol zelfvertrouwen aan het CBR examen kan beginnen. Onze cursusleiders leren je de theorie in de videocursus op een leuke, eenvoudige en bovenal verantwoorde manier. Deze leerzame en humoristische video’s zijn te combineren met het overzichtelijke en doelgerichte e-book voor een optimale leerervaring. In dit e-book zijn de belangrijkste elementen gehighlight en ondersteund met afbeeldingen en animaties zodat niets aan jouw aandacht kan ontsnappen. Zodra je voldoende kennis van de theorie hebt, is het tijd om de proef op de som te nemen en de oefenvragen en examens te maken die vergelijkbaar zijn met die van het CBR. Slagen doe je vast en zeker in één keer.

Waar bestaat de online theoriecursus precies uit?

De theoriecursus bestaat uit een overzichtelijk e-book, leerzame en humoristische cursus video's, honderden oefenvragen en een hoop examens die vergelijkbaar zijn met die van het CBR. De duur waarvoor je toegang krijgt en het aantal examens die je kunt maken is afhankelijk van welk pakket je kiest. De pakketten variëren qua toegankelijkheid van 48 uur tot 6 weken en inhoudelijk van drie tot 15 verschillende examens die vergelijkbaar zijn met die van het CBR. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je de theorie leert.

Wat is het slagingspercentage van de online theoriecursus?

De online theoriecursus is met veel zorg samengesteld op basis van de jarenlange ervaring van onze samenwerkingspartner Nutheorie. Dit partnerbedrijf heeft al jaren het hoogste slagingspercentage van Nederland. De video’s in de online theoriecursus worden gepresenteerd door de enthousiaste en deskundige cursusleiders van Nutheorie en zijn daarom uitermate effectief. De theoriecursus is verder uitgebreid met een overzichtelijk e-book, honderden oefenvragen en meerdere examens die vergelijkbaar zijn met die van het CBR. De ervaring leert dat een ieder die verantwoordelijk en actief met het lesmateriaal omgaat in één keer slaagt.

Wanneer gaat mijn online theoriecursus pakket in?

Je bent geheel vrij om zelf te bepalen wanneer jouw pakket ingaat. We adviseren om dit dusdanig in te plannen dat het aansluit op jouw examenmoment, zodat je tot het laatste moment gebruik kunt maken van de theoriecursus. Vanaf het moment dat je jouw pakket in laat gaan krijg je ongelimiteerd toegang tot de online theoriecursus voor een bepaalde duur afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen.

Hoe kan ik een CBR examen reserveren?

Je kan dit zelfstandig doen door met jouw DigiD in te loggen op MijnCBR. Doe het altijd rechtstreeks via het CBR op www.mijncbr.nl.