Contact

Theorie + CBR examen in 1 dag. Slaag ook in één keer!

Via de theorie in 1 dag volg jij de cursus en doe je dezelfde middag het CBR examen. We behandelen alles wat jij kunt verwachten op het theorie-examen bij het CBR. Je kunt vooraf via ons online platform vergelijkbare examens maken en video's kijken.

Hoogste Slagingspercentage

stats
Bron cijfers: www.cbr.nl.
Bron afbeeldingen: stichtingbbr.nl

5.0

252 beoordelingen
graduation

120.000+

Leerlingen laten slagen

flag

24

Cursuslocaties in Nederland

graduation

120.000

Leerlingen laten slagen

flag

24

Cursuslocaties in Nederland

auto theorie in 1 dag image

Auto theorie in 1 dag

Cursus + CBR examen πŸš—

Op de auto theoriecursus zul je worden klaargestoomd voor het echte theorie-examen. Je oefent aan de hand van auto theorie examenvragen zoals je die kunt verwachten bij het CBR. Zo wordt ervoor gezorgd dat je de theorie begrijpt, maar tegelijkertijd ook weet wat je moet verwachten om je theorie ook daadwerkelijk te halen. Na de cursusdag weet je alles over de theorie en ga je geslaagd weer naar huis. Je krijgt na je aanmelding direct toegang tot het online lesmateriaal met o.a. oefenexamens en video’s met een samenvatting van de theorie. De beste voorbereiding voor het halen van je theorie!

Hoe verloopt

de Cursusdag πŸ“š

Op de dagcursus wordt alles behandeld wat je moet weten om te slagen voor je auto theorie-examen. Van de makkelijke examenvragen van het CBR tot vragen over voorrang. Aan het eind van de theoriecursus is het voor jou alle auto theorie duidelijk en moet je alleen nog de juiste antwoorden invullen op het CBR-examen. Gedurende de cursusdag zijn er voldoende pauzes op jezelf op te laden en kun je uiteraard ook vragen stellen als je iets niet begrijpt. Wikitheorie maakt de hele dag en de boeking voor je in orde en kan er ook nog eens voor zorgen om op korte termijn het examen voor je te laten reserveren. Zo heb je in no-time je theorie op zak. Ook niet een onbelangrijk feit: Wikitheorie werkt enkel met theorie-opleiders met het hoogste slagingspercentage, namelijk inmiddels al 4 jaar lang het hoogste slagingspercentage in Nederland.

Meld je nu aan en slaag

Aanmelden?

Vaak wil je dat iets snel geregeld is! Meld je dan nu direct aan. Wij gaan gelijk voor je aan de slag en zullen je aanmelden voor de theorie-opleiding, zodat zij een CBR theorie-examen kunnen reserveren. Je wordt ingepland zodat het theorie-examen direct aansluit op je theoriecursus. Zo heb je de theoriecursus en het CBR examen allebei op één dag. Als je zelf al een examen hebt gereserveerd via mijncbr, dan verbinden we dat moeiteloos aan een dagcursus dichtbij jou. Het hele team van Wikitheorie houdt de hele dag de examens bij het CBR in de gaten. Dus komt er een plek, dan is deze voor jou! Slaag net als al je vrienden en kennissen en haal je theorie bij ons in één keer!

Slaag net als deze cursisten met 0 fouten.
Wall of Fame πŸ†
πŸ₯³ Amsterdam
πŸš— Adaja
πŸš™ Sheldon
πŸš™ Merwin
πŸš™ Eric
πŸ₯³ Rijswijk
πŸš— Hilda
πŸš— Annebel
πŸš™ Lester
πŸš— Dascha