whiteTerug naar Home

Contact

Team

Jop

Cursusleider

Jop is erg gedreven en neemt jarenlange ervaring met zich mee. Vol passie leert hij je de theorie van A tot Z en hij doet er alles aan om dit op de meest leuke en efficiënte manier te doen. Jop laat ons altijd lachen met zijn doordachte humor, en dit weet hij ook in de cursus te verwerken. Jop wil zichzelf continu verbeteren, al is daar volgens ons weinig ruimte meer voor. Zijn passie, naast cursus geven, is voetbal. Zowel het kijken van voetbal als er zelf in uitblinken!

Jop
Jop

Vikash

Cursusleider

Vikash is een geboren motivator en een geweldige cursusleider. Hij zorgt dat jij de auto theorie nooit meer vergeet. Vikash geeft alles voor de beste resultaten en brainstormt continu over verbeteringen voor de videocursus. Door zijn vakkennis en zijn ervaring als motivational speaker móét je wel naar zijn presentaties luisteren. Perfect voor de online cursus van Wikitheorie. Niet alleen wil je naar Vikash luisteren tijdens de videocursus, maar ook als hij jazz zingt, wat hij maar al te graag doet.

Vikash
Vikash

Jimmy

Cursusleider

Jimmy doet er alles aan om jou te laten slagen. Hij gaat tot het uiterste om de theorie zo duidelijk een effectief mogelijk over te brengen. Jimmy werkt altijd hard om de videocursus te optimaliseren. Vol enthousiasme zorgt hij dat jij alle kennis in huis hebt om je theorie te halen. Naast het geven van cursussen vindt hij Formule 1 helemaal het einde. Op Jimmy kun je altijd rekenen, maar tijdens raceweekenden is hij out of order.

Jimmy
Jimmy

Evren

Cursusleider

Evren heeft zijn master Psychologie behaald aan de Universiteit en benut zijn kennis over het brein optimaal als cursusleider en om de online cursus van Wikitheorie te perfectioneren. Hij legt de lat altijd hoog om optimaal te presteren. Evren kan erg serieus zijn, maar beschikt ook over een flinke dosis humor, wat hij gebruikt om jou de auto theorie op een leuke en gevatte manier te leren. Zijn passie is reizen en hij heeft de halve wereld al gezien!

Evren
Evren

Georgina

Visual & animation director

Georgina heeft haar master aan de Royal Academy of Arts behaald en zet haar creativiteit in voor de videocursus van Wikitheorie. Hiervoor creëert ze de gaafste visual arts, iets waar ze het liefst mee bezig is en een ware passie voor heeft. Georgina brengt haar vrije tijd door met vrienden en reist graag de hele wereld rond. En als ze wel in Nederland is doet ze aan extreme sporten.

Georgina
Georgina

Berend

Media & production expert

Berend heeft na zijn opleiding Media Management en Entertainment van zijn hobby zijn werk gemaakt. Wat hij ook doet, Berend doet het met volle overtuiging en zorgt dat hij zichzelf ontwikkelt, op welk gebied dan ook. Zijn persoonlijke interesses laten hem ook groeien als professional. Hij is al expert op het gebied van contentcreatie, animeren, editen, maar daarnaast ook in zeilen en kitesurfen!

Berend
Berend

Jessie

Communicatie

Jessie is ontzettend zorgzaam en empatisch. Ze neemt haar ervaring uit de luchtvaartdienstverlening en haar talent voor goede service mee naar de werkvloer van Wikitheorie. Ze schroomt niet om haar mening te laten horen, en deze is zeker welkom bij ons! Jessie staat sterk in haar schoenen en haar sociale vaardigheden maken haar perfect for the job. Na een volle week excelleren op kantoor is ze toe aan een gezellige borrel met vrienden.

Jessie
Jessie

Olie

Senior 3D Artist

Olie deed een opleiding aan het Grafisch Lyceum, maar hij is ook professioneel acteur geweest en hij heeft leren vliegen. Ook heeft hij de wereld rondgereisd. Wat heeft hij niet gedaan?! Wij zijn in ieder geval heel blij met deze dynamiekeling, want hij brengt enorm veel expertise met zich mee en maakt nu de mooiste 3D art voor het cursusmateriaal van Wikitheorie.

Olie
Olie

Lisa

Content specialist

Lisa heeft de opleiding Psychologie afgerond en haar kwaliteiten zijn terug te zien in haar werk. Ze is communicatief ijzersterk en een echte alleskunner. Lisa is positief ingesteld en negativiteit komt niet in haar woordenboek voor. Ze focust zich op coaching, waar ze een ster in is. Net als in haar werk is ze ook fanatiek in volleybal en ze is dan ook een uitmuntende teamplayer.

Lisa
Lisa

Duncan

3D Scene developer

Duncan is afgestudeerd aan de opleiding Media Vormgeven op het Grafisch Lyceum. Hier deed hij de specialisatie 3D Artwork en bouwde zelfs een eigen vette game. Die skills zet hij nu in om realistische scènes in 3D te creëren voor Wikitheorie. Zijn leergierigheid en oplossingsvermogen worden erg gewaardeerd. Buiten kantoortijden is hij ook nog een creatief bezig, want hij speelt piano, tekent en haalde de top 3 in competitief boogschieten.

Duncan
Duncan

Tessa

Operational specialist

Tessa staat altijd met veel plezier voor je klaar en geeft je haar volle aandacht en zorg. Met haar jarenlange ervaring in management weet ze precies hoe ze goede service moet verlenen. Tessa is altijd vrolijk en kent geen ochtendhumeur, wat goed van pas komt in haar werk. Klantvriendelijkheid staat bij haar voorop. Ze wil altijd iets nieuws proberen in haar vrije tijd en daarom is ze begonnen met stijldansen, waar ze samen met haar partner dol op is.

Tessa
Tessa

Nigel

Content specialist

Nigel is een echte woordkunstenaar. Zijn schrijfvaardigheid is ‘second to none’. Hij realiseerde dat de pen machtiger is dan het zwaard en besloot zich te specialiseren in het geschreven woord. Een carrière als content specialist klonk voor hem als muziek in de oren. Laat dat nou precies het enige zijn dat hij nodig heeft om de meest creatieve content te creëren. Voor Wikitheorie houdt hij zich bezig met elke geschreven vorm van content, of het nou voor de website is of het e-book met de complete auto theorie!

Nigel
Nigel