Contact

Over Wikitheorie
Het begin van Wikitheorie
Onze missie
Wat maakt een theoriecursus zo effectief?
Wikitheorie is de sleutel naar het slagen voor jouw theorie-examen vanuit jouw eigen huis, in jouw eigen tijd, op jouw eigen manier. Wij bieden een begrijpelijke, doeltreffende, maar ook leuke online voorbereiding compleet met videocursus, een volledig e-book, oefenvragen per onderdeel en oefenexamens. Wat wil je nog meer?

De video’s zijn uitgebreid, met precies de juiste hoeveelheid herhaling zodat je alles onthoudt zonder je een moment te vervelen. Deze worden dan ook gepresenteerd door onze uiterst deskundige cursusleiders, wiens enthousiasme aanstekelijk is. De oefenvragen en -examens testen hoeveel je al weet en scheppen tegelijkertijd een beeld van wat je kunt verwachten op de grote dag. Het overzichtelijke e-book omvat alles wat je moet weten om te slagen. Neem het gehele pakket op je gemak door en dan heb je dat rijbewijs zo in de pocket.

We bieden de mogelijkheid om digitaal te leren en te oefenen voor je auto theorie wanneer het jou uitkomt! Het e-book met oefenvragen zorgt voor een complete beheersing van de theorie met grote kans op slagen. Efficiënter, leuker en moderner dan saaie boeken.. Het grote verschil zit echter niet alleen in het digitale component, maar ook in de methodes die Wikitheorie gebruikt om de stof efficiënt over te brengen én een spontane twist te geven. Hierover is meer te lezen op de pagina Wat maakt een theoriecursus zo effectief?